Σάββατο 14 Μαΐου 2016

"Με τη Θεατρική Ομάδα του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών και τη σύμπραξη των χορωδιών του 8ου και του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου έκλεισε το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου.

«ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ» Τραγούδια και σκέψεις για την αξία της συνύπαρξης και της αγάπης, που απέδειξαν έμπρακτα με τη συνεργασία τους τα παιδιά των δύο σχολείων. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» Μια επίκαιρη προσέγγιση της κλασικής κωμωδίας, που με έξυπνο χιούμορ έθιξε θέματα εξουσίας, προστασίας του περιβάλλοντος, κοινωνικής ευθύνης…  Δείτε εδώ σχετικό βίντεο : 1ο Μέρος    2ο Μέρος

Γέλιο, χαρά, περηφάνια, ενθουσιασμό, συγκίνηση… χάρισαν τα παιδιά σε συμμαθητές, γονείς, καθηγητές και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους. Οι αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς ανταμείφθηκαν από το εξαιρετικό αποτέλεσμα και το θερμό χειροκρότημα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους συντελεστές της παράστασης:
Σοφία Ηλιοπούλου, Μαρία Ευκαρπίδου, Ρίτσα Σταθοπούλου (συντονίστριες της θεατρικής ομάδας )
Έλλη Περίσογλου (μουσικός, υπεύθυνη χορωδίας)Ελένη Ταλιαδούρου, Ειρήνη Διαλλυνά(υπεύθυνες προγράμματος Εγώ κι Εσύ Μαζί) Τζούλια Εφετζή(επιμέλεια σκηνικών)

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του φεστιβάλ (Δήμο Αχαρνών και Επισκήνιον). Ευχαριστούμε την κυρία Μίχα(πρόεδρο του Επισκηνίου), τον κύριο Τσουκλίδη (τελετάρχη της εκδήλωσης) και τον κύριο Σωτηράκη (υπεύθυνου ήχου) για την άριστη συνεργασία που είχαμε."

 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών